Veelgestelde vragen

Waar kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?
Hier kun je een vrijblijvende offerte opvragen.

Wat is een goede drukker?
Daar adviseren we je graag voor. Elke drukker heeft andere specialiteiten dus een goede drukker kunnen we niet direct noemen. J9 design heeft overigens contact met diverse drukkers. Als je iets uit de onderdelen Grafische vormgeving of Drukwerk besteld, regelt J9 design de geschikte drukker en het contact er mee.

Wat is een goede webhost?
Dat is lastig te zeggen en geheel afhankelijk van je wensen. J9 design helpt je graag bij het kiezen voor een goede webhost. Kijk bij webdesign waar je op moet letten als je zelf een webhost wilt regelen.

Wanneer kan je mijn website klaar hebben?
Dit hangt sterk af van je wensen, de grootte van de website, de moeilijkheidsgraad van de functies die je er in wilt hebben, etc. Vraag een vrijblijvende offerte op en wij zullen je ook vertellen wanneer wij je website kunnen opleveren. De opleverdatum is natuurlijk ook afhankelijk van je medewerking en tijd.

Ik wil een website die ik zelf kan onderhouden (nieuwsberichten, foto’s, etc plaatsen), maar ik ben niet goed met computers. Kan dat?
Ja dat is heel goed mogelijk. J9 design kan een systeem achter je website installeren waarmee je heel gemakkelijk berichten plaatst. Je hebt geen kennis nodig van programmeertalen en hoeft niet goed te zijn met computers. Ook krijg je van J9 design bij oplevering van je nieuwe website een handleiding en zal J9 design je desgewenst een kleine cursus geven om je op weg te helpen. Mocht je daarna nog vragen hebben of ergens niet uit komen, dan kan J9 design je altijd helpen. We zorgen er voor dat je niet per ongeluk kritische instellingen kunt wijzigen, maar alleen de dingen die voor jou van belang zijn kunt doen. J9 design zal (tenzij je dat niet wilt) altijd de hoofdbeheerder van je website blijven, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met technische dingen en dat eventuele fouten snel opgespoord en opgelost kunnen worden. J9 design zal niet ongevraagd dingen op je website doen. Wil je wel dat wij periodiek onderhoud plegen? Vraag bij je offerte dan om een onderhoudscontract.

Bieden jullie ook onderhoudscontracten voor websites?
Ja zeker. Vraag ernaar bij je aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Wat houdt een onderhoudscontract voor websites in?
Zie deze pagina voor meer informatie over onderhoudscontracten.

Kan ik bij J9 design werken/stage lopen?
J9 design heeft momenteel geen vacatures.