Custom sportswear

Je kunt nu ook bij J9 design terecht voor op maat ontworpen sportkleding. We hebben geen beperkingen wat betreft het ontwerp. Je kunt het hele kledingstuk vormgeven, dus ook de mouwen, broekspijpen, etc. Ook kun je je ontwerp over een zijnaad laten drukken.

J9 design biedt custom sportswear voor o.a. de volgende sporten:
Hardlopen
Wielrennen
Voetbal
Basketbal
IJshockey

Met name hardloop-, wielren en voetbalkleding is ook geschikt voor veel andere sporten zoals tennis, hockey, roeien, volleybal, etc.

Voor sportteams, clubs en verenigingen
Maak je deel uit van een sportteam, sportclub of sportvereniging en wil je daarvoor eens een leuk, professioneel en uniek tenue dat volledig bij de kleuren van je team/club/vereniging past? Dan kan J9 design je helpen. We ontwerpen een tenue volledig naar je wens (niets is te gek) en laten die drukken bij een sporttextiel drukker.

Sport je individueel?
Ook als individuele sporter met wensen voor een uniek sporttenue kan je bij J9 design terecht. Wij kunnen ook enkele stuks drukken. Dit is echter in verhouding duurder dan wanneer je meerdere stuks tegelijk kunt bestellen.

J9 design runningshirt
Je kunt een J9 design runningshirt bestellen om de kwaliteit en kleuren te testen voordat je zelf een outfit laat ontwerpen en produceren. Je kunt het shirt gewoon houden dus draag hem zo vaak als je wilt. Om hiervan de prijs zo laag mogelijk te kunnen houden verzamelen we de bestellingen. We plaatsen de bestelling niet voordat we minimaal 10 stuks in bestelling hebben. Bestaat de bestelling op de gestelde besteldatum echter uit 15-19 stuks, dan daalt de prijs. Hetzelfde geldt voor 20-34 stuks, 35-49 stuks, 50-99 stuks en 100+ stuks. Zie voor meer info J9 design runningshirt.

Eigen ontwerp
Wil je een eigen ontworpen outfit of shirt? Kijk bij hardlopen, wielrennen, voetbal, basketbal of ijshockey.

Prijzen
Heb je een idee voor een ontwerp of je weet wel dat je een product wil, maar je hebt geen idee wat en hoe? Vraag vrijblijvend eenofferte aan. Standaard geldt: Hoe meer je bestelt van een ontwerp, hoe goedkoper ze per stuk zijn.

Kwaliteit
De sportkleding is van professionele kwaliteit. De shirts zijn bijvoorbeeld 100% polyester R-TEX bioactive. Daarnaast kan je bij een wielrenshirt kiezen voor wintermateriaal RW-TEX. De drukkwaliteit is uitmuntend. De leverancier drukt d.m.v. van thermal sublimation wat staat voor langdurig mooie kleuren en kwaliteit. Bij alle individuele producten staat de kwaliteit ook vermeld.

Ontwerpen
Of je al een idee hebt of niet, J9 design helpt je graag verder. Om het gemakkelijk te maken biedt de drukker de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal basis ontwerpen. Aan deze ontwerpen zijn de kleuren volledig naar wens aan te passen, alleen de plaats van bepaalde strepen of vlakken staat vast. De plaats van je logo’s, afbeeldingen en teksten is zelf te bepalen. Een andere optie is een speciaal ontwerp. Je outfit ligt dan volledig in jouw handen. Vanzelfsprekend zijn er aan een speciaal ontwerp extra kosten verbonden. De basis ontwerpen die bij een product horen, kun je per product vinden.

Combineren
Je kunt zowel verschillende kledingstukken van verschillende sporten combineren als verschillende maten, verschillende modellen en verschillende kenmerken. Ook laten we graag op elk shirt een unieke naam/nummer zetten zonder extra kosten. Varriatekosten worden wel berekend als je onder de 10 stuks blijft per kledingstuk/model.

Productietijd
De productietijd is 2-5 weken, afhankelijk van het seizoen.