Online marketing

Online marketing is alle marketing op internet. Dit kan personal marketing zijn (op bijvoorbeeld Facebook) maar ook bij business marketing is social media niet weg te denken. J9 design voert graag onderstaande mogelijkheden voor je door:

  • Inrichten social media accounts
  • Onderhouden social media accounts (indien jij de input levert)
  • Toevoegen Google Analytics aan bestaande of nieuwe website
  • Google Adwords campagne opzetten
  • Mailings en nieuwsbrieven. Wij verzorgen de opmaak, plaatsen de tekst en afbeeldingen en versturen de nieuwsbrief. De tekst en afbeeldingen van de artikelen in de nieuwsbrief/mailing dient volledig aangeleverd te worden.

Emailmarketing
Een mailing kan compleet door ons verzorgd worden. Als je op een gewenste frequentie je tekst, afbeeldingen en ontvangers emailadressen aanlevert, zorgen wij voor de indeling en opmaak van de nieuwsbrief, aan- en afmeldformulieren, bevestigingsmails, statistieken, de verzending, etc. Wanneer je een mailing door ons wilt laten verzorgen, maken we gebruik van een online emailprogramma. Dat programma biedt alles wat nodig is voor een succesvolle mailing. Tot 2000 leden en tot maximaal 12.000 emails per maand is dit programma gratis (dat berekenen we dus ook niet door). Dat houdt wel in dat in deze gratis versie een klein logo van het programma zit (in de nieuwsbrief). Onze ervaring is dat dit niet als onprofessioneel wordt ervaren. Denk je echter dat je boven de 2000 leden en/of meer dan 12.000 mails per maand gaat versturen (of je wilt beslist geen powered-by-logo) dan zullen we de kosten van het programma doorberekenen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.