Over

dsc_0003J9 design bestaat sinds 2007, maar is officieel opgericht in 2009. Ik, Jannine Sybenga, ben de eigenaresse van J9 design. Ik heb communicatiesystemen multimedia en vormgeving (HBO) gestudeerd en ben in 2009 afgestudeerd met de titel Bachelor of Communication. J9 design is opgezet omdat velen mij vroegen uitingen te ontwerpen. Het vormgeven van diverse on- en offline communicatie-uitingen is een grote passie dus heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Naast deze passie heb ik nog twee grote passies die op deze website aangeboden worden.

Handcraft & Fashion
Ik ben van kinds af aan bezig met handwerken. Het maken van kleding, haken en breien is mij door mijn moeder en oma’s met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik hiervoor op jonge leeftijd een 6 jaar durende cursus gevolgd toen ik nog in de veronderstelling was de opleiding Fashion & Design te willen volgen. Achteraf ben ik blij dat ik een meer toegankelijke en op de toekomst voorbereide opleiding gekozen heb, want daarmee is vandaag de dag waarschijnlijk niet genoeg brood te verdienen. Ook het maken van sieraden vind ik een heerlijke bezigheid waar prachtige creaties uit voortvloeien. Vanwege de meestal zeer enthousiaste reacties die ik op mijn handgemaakte creaties krijg, heb ik besloten op deze website de mogelijkheid te bieden om ze te kopen. Wanneer je zelf ook een kledingstuk, sieraad of gehaakt/gebreide creaties zou willen leren maken kun je mij om raad vragen.

Custom sportswear
Ook sporten is een passie. Ik heb 12 jaar lang gezwommen voor wedstrijden en uiteindelijk 25 zwemdiploma’s (van reddend zwemmen tot kunstzwemmen) behaald. Ook heb ik een poosje gedanst. Echter heb ik sinds juli 2012 een voor mij nieuwe sport gevonden, namelijk roeien. Ik blijft gek op watersporten, houd van unieke sporten (die je niet in overvloed tegen komt) en het voordeel van roeien is dat het alleen kan, maar ook met z’n tweeën, vieren of achten. Het vergt veel discipline, toewijding, doorzettingsvermogen, afzien en fanatisme en dat is erg fijn! Het is nu nog geen veel geziene en bekende sport, maar ik vind het leuk om een niet zo bekende sport te promoten. Ik zit dan ook in de PR en communicatiecommissie van de vereniging Hoogeveense Roei Vereniging de Compagnie en ik was ambassadrice van het WK roeien 2014 op de Amsterdamse Bosbaan. Heerlijk in de buitenlucht alleen op spiegelglad water of met een super gezellige ploeg afzien tijdens een marathon of wedstrijd. Ook binnen het roeien zijn diverse certificaten te behalen om permissie te krijgen in een bepaalde boot te mogen roeien. Van basisdiploma’s met theorie en stuurtechniek tot aan gevorderd roeien in een gladde skiff (vrij onstabiele éénpersoons boot). Voor deze passie heb ik ook de mogelijkheid geboden om zelf kwalitatief hoogwaardig sportkleding te kunnen ontwerpen en laten drukken. Meer hierover lees je op de pagina Custom made sportswear.

Reizen
Na het lezen van deze pagina zul je je misschien afvragen wat de mooie foto’s van mooie vakantieoorden, natuurgebieden en steden op deze website doen. Ook reizen is een passie. Helaas kunnen we dat niet aanbieden, maar het heeft wel mooie overeenkomsten met een ontwerpbureau. Net als op een eiland, kun je bij ons namelijk ook alles vinden. Je hoeft het eiland niet af. Je kunt gewoon languit op je strandstoel gaan liggen of een eindje gaan hiken, wij regelen alles. Het enige dat je mee moet nemen is je koffer met wensen en eisen.