"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

Doe waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dat doen wij ook!

Vaak krijgen wij de vraag, waarom zou ik een website of het ontwerpen van een logo of flyers uitbesteden aan een bedrijf. Dit kost klauwen met geld en ik kan het zelf ook wel. Internet staat er vol mee hoe het moet. En nog vaker maken we mee dat iemand ook al zelf heeft geprobeerd om een website te maken. Want op internet staat wel hoe dat moet en het kan dan gratis. Zonde van je tijd! Want mensen..webdesigner is ook gewoon een beroep! Hoe je iemand moet opereren haal je toch ook niet van internet af?!

Webdesigner is een beroep

Aan het beroep webdesigner (en dat geldt zeer zeker ook voor grafisch vormgever, online marketeer en fotograaf) gaat net als de meeste andere beroepen een opleiding aan vooraf. Natuurlijk zijn er mensen die het zichzelf op een zolderkamertje aangeleerd hebben middels allerlei tutorials en YouTube filmpjes op internet. Ik zal het niet ontkennen, dat kan ook echt! Maar geloof mij, daar gaan echt vele jaren achter een computer doorbrengen aan vooraf! Je moet daarvoor echt het hele internet afstruinen en vooral dag en nacht heel veel DOEN! En daar heeft zelfs de beste en meest ambitieuze ondernemer geen tijd voor, laat staan dat ze er zin in hebben.

Makkelijk terugverdiend

En dan ook..wat is de definitie van veel geld? Wanneer je website bij je klanten aanslaat doordat het op de juiste manier is ingericht, de juiste content wordt gebruikt en daarnaast ook nog eens mobiel vriendelijk is, dan verdiend hij zich vanzelf terug. En stel dat een website maken door ons tussen 12 tot 20 uur duurt en de daarbij behorende kosten tussen de € 500,- en € 1000,- liggen. Hoe lang ben je zelf dan bezig geweest om het wiel uit te vinden. En heb je er dan het maximale uitgehaald? Weerspiegeld het je bedrijf en ziet het er dus professioneel uit, net als je diensten of producten?

Zonde van je tijd

Uit mijn omgeving hoor ik dat er bij sommige ondernemers dagen, weken, maanden en (vaker nog) jaren overheen gaan voordat ze de website klaar hebben. Ze willen de website in de verloren uurtjes zelf maken, want dat kost geen/minder tijd en geld. Maar heb je wel eens nagedacht wat de consequenties waren als je de uren van het realiseren van de website had kunnen besteden aan declarabele werkzaamheden, hoeveel omzet dit dan had opgebracht? Zelfs als je de uren had bestempelt als “verloren”. Waarschijnlijk veel meer dan de kosten welke je nu hebt “bespaard” voor je gevoel. En daarnaast zit jij jaren zonder website en vragen je klanten je waarschijnlijk ook de oren van het hoofd waar je website blijft.

Ieder zijn eigen vak

Als je die ene ondernemer bent die én veel tijd over heeft én ondertussen bakken met geld verdient, houden wij je vooral niet tegen je eigen website en drukwerk te maken (en eerst te leren hoe dat moet). Dan ben je namelijk al uniek! Maar wanneer je net als alle andere ondernemers eigenlijk geen tijd hebt voor het maken van je website of die perfecte flyer, denk dan na wat het jezelf kost aan omzet. En wat een grafisch/websdesign bureau je aan meerwaarde kan leveren. Wij zijn er dagelijks mee bezig, jij niet.

Persoonlijk besteed ik zelf ook bepaalde zaken uit. Ik kan bijvoorbeeld wel het huis gaan schilderen of onderhoud aan mijn auto gaan plegen, maar wanneer ik dit doe heb ik geen omzet en ik vind het nog niet eens leuk ook. Waarom zou ik het dan gaan doen?

Het geldt dus natuurlijk niet alleen voor de branche waarin wij zitten, maar voor elke branche.  Vooral voor bouwwerkzaamheden, automotive en financiële dienstverlening kan je het beter overlaten aan de specialist.
Offerte opvragen