"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

Grafische vormgeving: Logo-ontwerp en huisstijlontwikkeling

Is je logo wat gedateerd of heb je hem destijds zelf maar even snel gemaakt? Of heb je voor je nieuwe bedrijf nog helemaal geen logo? Ik maak graag een uniek logo dat bij jou en dat waar je bedrijf voor staat past. Van Linkedin pagina en visitekaartje tot groot drukwerk en gevelbelettering. Je logo is altijd geschikt voor al je uitingen.

Je logo is je imago

Aan de hand van je logo ben je herkenbaar en heeft men een indruk van jou en je bedrijf of merk. Je logo is je imago. Is je logo (onbedoeld) wat chaotisch en onprofessioneel dan gaat je toekomstige klant er automatisch vanuit dat jij en je bedrijf dat dan ook wel zullen zijn. Daarom moet je het ontwerp er van altijd aan een professional overlaten en niet zelf wat gaan proberen.

Huisstijlontwikkeling: kleuren, lettertype, vormen, beelden

Je huisstijl is een gevolg van je logo. Je huisstijl bepaalt niet alleen het kleurgebruik in je uitingen, maar ook je lettertype/lettergroottes, de vormen die je hanteert en eventueel beeldmateriaal. Deze elementen komen vervolgens op een bepaalde manier terug in al je uitingen waardoor het herkenbaar bij jouw bedrijf hoort. J9 design kan aan de hand van je logo een huisstijl voor je ontwerpen. Vaak komt de huisstijl tot uiting in je eerste drukwerk of website, maar we kunnen ook desgewenst beginnen met een huisstijlmanual waarin we eerst alles vastleggen.

Voorbeelden van huisstijldragers

  • Visitekaartjes
  • Kleding ontwerp
  • Diverse illustraties
  • Graphics voor online gebruik
  • Briefpapier en enveloppen
  • Verpakkingen, displays en hangtags

Op zoek naar een goed logo en huisstijl?