"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

Over Jannine

Mijn naam is Jannine Sybenga en ik woon samen met Robbert in het prachtige Zuidwolde. We hebben samen een zoon Sindre (juli 2016) en dochter Ayenthe (maart 2019).

Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Tekenen, knutselen, maar ook handwerken en kleding naaien vind ik heerlijk om te doen. Het was dus ook geen verassing dat ik in 2005 een creatieve studie koos met oog op de toekomst: HBO Multimedia & Vormgeving. In 2009 ben ik daarvoor afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen.

J9 design sinds 2009

Omdat mij ook al tijdens mijn studie vaak gevraagd werd of ik logo’s en drukwerk kon ontwerpen en websites kon maken ben ik bijna direct (augustus 2009) naar de Kamer van Koophandel gegaan om mijn bedrijf in te schrijven. Ik heb t/m 2015 altijd een baan in loondienst er naast gehad (ook als grafisch vormgever/webdesigner) vanwege de vastigheid. Dat hield in dat ik vaak ’s avonds en in het weekend nog opdrachten had en ook wel eens “nee” moest verkopen vanwege mijn gebrek aan tijd. Hoewel ik de ervaring van de baan in loondienst niet had willen missen, er veel van geleerd heb en zo (eerlijk is eerlijk) ook een buffertje heb kunnen opbouwen heb ik in 2016 wel voor alleen J9 design gekozen. Nog steeds ben ik blij dat we deze keuze hebben kunnen maken.

J9 design en reizen (mountains)

Ook moet ik de link van J9 design met “bergen” even toelichten: Reizen is een grote passie van me. Het is me met de paplepel ingegoten en sinds ik uit huis ben gaan we ook jaarlijks lekker weg, als het even kan steeds naar een ander (ei)land. De foto boven deze website is specifiek Noorwegen. Ik vind het een prachtig land van uitersten (hoge bergen, diepe fjorden). Daarnaast heeft mijn zoontje een Noorse naam die nog niet in Nederland voorkomt. En het “yenthe” uit mijn dochters naam betekend in het Noors “meisje” (officieel “jente” dan dus). We moeten er nodig weer heen.

Nog iets anders

Omdat ik van jongs af aan creatief bezig ben, heb ik ook altijd de ambitie gehad om iets handgemaakts te kunnen verkopen en/of op verzoek te mogen maken. Hier is yensi.nl voor in het leven geroepen. Dus ben je opzoek naar unieke, handgemaakte armbandjes of wil je iets laten maken wat je nog nergens hebt kunnen vinden? Neem dan een kijkje in de webshop of neem direct contact op via info@yensi.nl

Heb je vragen, opmerkingen of wil je onder het genot van een kopje koffie/thee weten wat ik voor je kan betekenen op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk en/of webdesign?