"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

Recensies

Amanda

Aangezien mijn bestaande website wel een opknapbeurt kon gebruiken en ik nog een nieuwe website met logo wilde opzetten heb ik contact gezocht met J9 design. Ik ben nu 2 mooie websites en een logo rijker die volledig aan mijn wensen voldoen. Doordat Jannine ook haar eigen twist er aan toevoegt zijn de websites en het logo boven verwachting geworden. Zelf had ik dit dan ook nooit zo mooi en professioneel kunnen maken. Jannine begreep uit weinig woorden mijn wensen en bleef aanpassen totdat ik volledig tevreden was. Jannine bedankt!

Belinda

Toen ik had besloten om voor mezelf te starten dacht ik dat het beste visite kaartje 1 is die met zorg is ontworpen. Ik heb contact opgenomen met J9 design. Samen hebben we voorbeelden bekeken en heb ik aangegeven wat wel en niet bij me past. Vervolgens kwam Jannine binnen enkele dagen met diverse ontwerpen en vrij snel was het definitieve ontwerp gereed. Ik ben nog steeds trots op mijn logo en het type kaartje. Hij is professioneel en geeft leuk weg. En dat met een snelle en goede service voor een goede prijs. Nogmaals bedankt!

Floris Kilian

Ik werk inmiddels alweer enkele jaren samen met J9 design. Van flyers voor een tenniskamp tot aan flyers voor een 24 uurtoernooi. Altijd goed werk tegen prima prijs! Een echte aanrader!!