"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

"Good design can move mountains"

Allround ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk en webdesign
Offerte aanvragenContact opnemen

Waarom een onderhoudscontract?

Heb je te weinig tijd (of geen zin) om je website bij te houden? Of heeft je website onderhoud nodig? Ik kan je helpen! Hierbij geef ik je een aantal redenen en voordelen van een onderhoudscontract:

Om de beveiliging van je website optimaal te houden

Het CMS systeem en de functies (plug-ins) achter je website hebben regelmatig een update nodig. Het systeem wordt achter de schermen continu verbeterd om hackers, spam en aanvallen te voorkomen. Als dit niet regelmatig geupdate wordt vergroot je de kans dat je website (onherstelbaar) op zwart gaat.

Omdat je zelf geen tijd/zin hebt

Als je zelf geen tijd hebt om regelmatig content op je website te plaatsen (je hebt wellicht wel wat beters te doen) kun je daar een passend onderhoudscontract bij afsluiten. Je hoeft alleen maar de tekst en afbeeldingen per mail naar J9 design te sturen en de rest wordt geregeld. Deze content wordt in de regel tussen 3 en 5 werkdagen geplaatst, tenzij je aangeeft dat er haast bij is.

Om je site hoger in Google te krijgen

Als je website frequent nieuwe en unieke content bevat ziet Google dat het een actieve website is. Op die manier kun je gemakkelijker je website hoger in Google krijgen en dus je bezoekersaantal opkrikken.

Omdat de back-ups klaar staan

J9 design zorgt dat er altijd een back-up van je website klaar staat van maximaal 1 week oud. Mocht er iets met de website zijn, dan kan die terug gezet worden.

Omdat je voorrang krijgt

Wanneer je aanpassingen aan je website wilt doorvoeren en je hebt een onderhoudscontract krijg je voorrang op de planning ten opzichte van websites zonder afgesloten onderhoudscontract.

Heb je een (WordPress) website maar niet door J9 design gemaakt? Geen probleem!

Onderstaande pakketten zijn per kwartaal. Betaling per maand/half jaar/jaar is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hier de voorwaarden