professioneel en gemakkelijk te onderhouden

Webdesign en onderhoud

Een website (of webshop) laten maken doe je niet zomaar even. Het kost tijd en je hebt inspiratie nodig. En daarnaast moet je het CMS systeem achter je website altijd even leren kennen, hoe makkelijk het ook is. Ik kan dit voor je uit handen nemen.

  Diensten

  Werkwijze

  Reviews

  Blogs

  Veelgestelde vragen

  Herken je dit?

  • MIk heb een website nodig, maar het lukt me niet zelf of ik heb geen tijd
  • MIk heb een begin gemaakt met mijn website, maar kom er niet uit
  • MEen kennis of familielid van mij heeft mijn website gemaakt, maar ik wil nu een professionelere website
  • MIk heb weinig bezoekers op mijn website (en dus ook weinig klanten via mijn website)
  • MMijn website is slecht vindbaar
  • MMijn website werkt slecht, is traag of verouderd

  ..maar je wilt graag:

  • Neen professionele website die vertrouwen uitstraalt
  • Neen gemakkelijk te beheren website
  • Nof een website waar je zelf geen werk van hebt
  • Neen plek waar je precies dat kunt plaatsen wat jij je potentiële klanten wilt vertellen
  • Neen actuele website waar ik weinig werk van heb
  • Neen klantenstroom via je website*

  *mits je je bezig houdt met de vindbaarheid en/of dat uitbesteed

  Webdesign diensten

  Dan kan ik je helpen met:

  Website basis & complex

  Van concept tot lancering, ik verzorg het allemaal. Ook zijn er heel veel mogelijkheden als het gaat om functies op je website.

  Bij je website zit altijd in:

  WordPress
  Het systeem achter je website is WordPress i.c.m. Divi of Elementor als page builder. Dit maakt de website in de basis veilig en gebruiksvriendelijk in beheer.

  Goede beveiliging
  Je website is in de basis goed beveiligd. Dit is eventueel uit te breiden met een onderhoudscontract.

  Gebruiksvriendelijk (UX)
  Je website bevat een duidelijke structuur en is gericht op gebruiksvriendelijkheid (UX).

  Mobielvriendelijk
  Je website is geoptimaliseerd voor mobiel en tablet, want de meeste bezoekers bekijk je website daar op.

  Content plaatsen
  Ik plaats de door jou (of door de tekstschrijver of fotograaf) aangeleverde content op je website. Daarnaast plaats ik een vijftal items van één bepaald content-type (zoals evenementen, blogs, recepten, portfolio, etc). De keuze is aan jou of ik de rest ook moet plaatsen (tegen meerprijs) of dat je dat zelf doet.

  Goede vindbaarheid
  Je website is in de basis goed vindbaar. De basis SEO technieken pas ik altijd toe. Dit is eventueel uit te breiden met uitgebreidere SEO optimalisatie inclusief een zoekwoordenonderzoek.

  Uniek en professioneel
  Het is een uniek en professioneel ontwerp in overleg, passend bij je branding. Ik maak geen gebruik van kant-en-klare en vrij beschikbare (of betaalde) templates.

  Formulier
  Er zal minimaal een contactformulier op je website staan. Eventueel uit te breiden met een offerteformulier of aanmeldformulier.

  Inzicht in je statistieken
  Ik zet de website in Google Analytisc en Google Search Console, plaats Google Tag Manager en houd de prestaties bij in PageSpeed Insights. In het bijbehorende dashboard van je website vind je de statetieken van je bezoekers terug, maar als je een gmail emailadres hebt kun je indien gewenst ook gewoon de volle toegang krijgen.

  Social media
  Je social media profielen zullen op de website komen.

  Call-to-actions
  Je website bevat overal waar nodig call-to-actions om je bezoekers snel tot leads of klanten te kunnen maken.

  Tips & trucs
  Je ontvangt regelmatig tips & trucs per mail om zelf te kunnen toepassen op je vindbaarheid en/of promotie op social media.

  Webshop

  Van concept tot lancering, ik verzorg het allemaal. Ook zijn er heel veel mogelijkheden als het gaat om functies op je webshop. Ik weet ook aan welke wettelijke eisen je webshop moet doen om in aanmerking te komen voor een keurmerk.

  Bij je webshop zit altijd in:

  WordPress i.c.m. Woocommerce
  Het systeem achter je website is WordPress en Woocommerce i.c.m. Divi of Elementor als page builder. Dit maakt de website in de basis veilig en gebruiksvriendelijk in beheer.

  Goede beveiliging
  Je webshop is in de basis goed beveiligd. Dit is eventueel uit te breiden met een onderhoudscontract.

  Gebruiksvriendelijk (UX)
  Je website bevat een duidelijke structuur en is gericht op gebruiksvriendelijkheid (UX).

  Mobielvriendelijk
  Je website is geoptimaliseerd voor mobiel en tablet, want de meeste bezoekers bekijk je website daar op.

  Content plaatsen
  Ik plaats de door jou (of door de tekstschrijver of fotograaf) aangeleverde content op je website. Daarnaast plaats ik een vijftal producten. De keuze is aan jou of ik de rest ook moet plaatsen (tegen meerprijs) of dat je dat zelf doet.

  Goede vindbaarheid
  Je webshop is in de basis goed vindbaar. De basis SEO technieken pas ik altijd toe. Dit is eventueel uit te breiden met uitgebreidere SEO optimalisatie inclusief een zoekwoordenonderzoek.

  Uniek en professioneel
  Het is een uniek en professioneel ontwerp in overleg, passend bij je branding. Ik maak geen gebruik van kant-en-klare en vrij beschikbare (of betaalde) templates.

  Check-out procedure
  Je krijt een check-out procedure die kort en duidelijk is. Ik maak ook koppeling met iDeal providers zoals Mollie (excl. kosten van Mollie).

  Inzicht in je statistieken
  Ik koppel de webshop aan Google Analytisc en Google Search Console, plaats Google Tag Manager en houd de prestaties bij in PageSpeed Insights. In het bijbehorende dashboard van je webshop vind je de statistieken van je bezoekers terug, maar als je een gmail emailadres hebt kun je indien gewenst ook gewoon de volle toegang krijgen.

  Social media
  Je social media profielen zullen op de webshop komen.

  Call-to-actions
  Je webshop bevat overal waar nodig call-to-actions om je bezoekers snel tot leads of klanten te kunnen maken.

  Tips & trucs
  Je ontvangt regelmatig tips & trucs per mail om zelf te kunnen toepassen op je vindbaarheid en/of promotie op social media.

  Zoekmachine optimalisatie

  Hiermee maak ik je website optimaal vindbaar:

  • NZoekwoorden onderzoek voor je blogs en/of pagina's
  • NLokale SEO, gericht op de regio('s) waarin je opereert
  • NGoogle Business profiel opzetten
  • NBacklink building (alleen in combinatie met bovenstaande)

  Deze SEO technieken zitten al bij je website in*:

  • NGoede meta titels
  • NGoede meta omschrijvingen
  • NGoede url
  • NGeoptimaliseerde afbeeldingen
  • NTekstuele opbouw met H1 t/m H6 (sub)kopjes, dikgedrukte/schuingedrukte stukjes, interne links, opsommingen en minimaal 1 passende afbeelding, video of illustratie.

  *mits ik je website niet langer dan 3 jaar geleden gemaakt heb.

  Onderhoudscontract

  Na lancering van je website kan je een onderhoudscontract afsluiten om ervoor te zorgen dat je website veilig blijft. Ook kun je mij hiermee 0-5 uur per kwartaal content op je website laten plaatsen.

  Ik kan je (via externe professionals) ook helpen met:

  Fotoshoot

  Omdat je niet overal expert in wil (en moet willen) zijn werk ik veel samen met fotografen die een prachtige personal branding fotoshoot voor jou kunnen verzorgen om je branding compleet te maken en een beeldbank te hebben voor je social media, drukwerk en website.

  Teksten

  Omdat je niet overal expert in wil (en moet willen) zijn werk ik veel samen met tekstschrijvers die pakkende teksten in jouw schrijfstijl, met jouw tone-of-voice kunnen maken. Deze teksten zet ik vervolgens op je website en in je drukwerk.

  Hosting, domeinnaam, email

  Ik heb zelf geen servers, maar heb veel websites onder gebracht bij een betrouwbaar hostingbedrijf. Ik kan jouw website daar ook neerzetten. Zo heb je maar één aanspreekpunt voor alles rondom je website.

  Werkwijze

  Hoe gaat zo’n webdesigntraject?

  Inventarisatie

  Nadat je de offerte goedgekeurd hebt, krijg je van mij een digitale vragenlijst toegestuurd. Het is fijn als je die vragen alvast (globaal) kunt beantwoorden zodat ik voor onze afspraak al iets meer weet en we sneller aan de slag kunnen. Mocht je het brandingstraject ook gevolgd hebben, dan is de vragenlijst maar kort.

  Afspraak

  We maken een afspraak. Dat kan fysiek, online of telefonisch. Aan de hand van je ingevulde vragenlijst kunnen we dieper op je case ingaan of punten behandelen waar je wellicht nog geen antwoord op kon vinden. Dit is ook het moment dat ik externe partijen (tekstschrijver/fotograaf) inschakel, indien je dat wenst.

  Planning

  Je krijgt van mij een link naar de planning voor je brandingstrajetc. Daarin kunnen ook momenten staan waarin ik iets van jou (of een externe partij) verwacht. Uiteraard kan een planning altijd wijzigen, maar het dient wel als houvast voor beide partijen.

  eerste voorstel

  In de planning is te zien wanneer je een eerste voorstel kunt verwachten. Dit voorstel omvat je werkende website achter login. Afhankelijk van de situatie krijgen bezoekers een “onder constructie pagina” te zien of wordt je website op een tijdelijke link gebouwd.

  feedback & correcties

  Je hebt de nu mogelijkheid om je website of webshop in aanbouw te beoordelen en aan mij terug te koppelen. Ik schaaf bij en corrigeer vervolgens.

  oplevering

  Ik lanceer je website en koppel hem aan Google Analytics en Search Console. Indien gewenst kan ik je nog een demo geven voor het beheren van je website of webshop. Als je een puur informatieve website wilt alleen omdat je als bedrijf niet zonder, kunt ben je klaar. Wil je toch ook wel actief wat aan je vindbaarheid doen dan zal dit in de meeste gevallen niet automatisch gaan. Wat je aan de vindbaarheid van je website kunt doen lees je hier.

  Reviews

  Deze klanten gingen je voor

  Aangezien mijn bestaande website wel een opknapbeurt kon gebruiken en ik nog een nieuwe website met logo wilde opzetten heb ik contact gezocht met J9 design. Ik ben nu 2 mooie websites en een logo rijker die volledig aan mijn wensen voldoen. Doordat Jannine ook haar eigen twist er aan toevoegt zijn de websites en het logo boven verwachting geworden. Zelf had ik dit dan ook nooit zo mooi en professioneel kunnen maken. Jannine begreep uit weinig woorden mijn wensen en bleef aanpassen totdat ik volledig tevreden was. Jannine bedankt!

  Amanda Oldenburger

  Lactatiekundige Zuidwolde

  Ik werk inmiddels alweer enkele jaren samen met J9 design. Van flyers voor een tenniskamp tot aan flyers voor een 24 uurtoernooi. Altijd goed werk tegen prima prijs! Een echte aanrader!!

  Floris Kilian

  Tennisschool Kilian

  Toen ik had besloten om voor mezelf te starten dacht ik dat het beste visitekaartje één is die met zorg is ontworpen. Ik heb contact opgenomen met Jannine. Samen hebben we voorbeelden bekeken en heb ik aangegeven wat wel en niet bij me past. Vervolgens kwam Jannine binnen enkele dagen met diverse ontwerpen en vrij snel was het definitieve ontwerp gereed. Ik ben nog steeds trots op mijn logo en het type visitekaartje. Hij is professioneel en geeft leuk weg. En dat met een snelle en goede service voor een goede prijs. Nogmaals bedankt!

  Belinda Stegeman-Diepenbroek

  BSD Finance

  Gerelateerde blogs

  Meer over webdesign

  Waarom heb ik een website nodig?

  Waarom heb ik een website nodig?

  Waarom zou je een website nodig hebben met al die mogelijkheden op social media. Je kunt daar toch ook gewoon neerzetten wat je aanbied? Mensen kunnen via die weg gemakkelijk contact opnemen. Ik kom veel ondernemers tegen die zeggen dat ze geen website nodig hebben,...

  Lees meer
  Website na 3-5 jaar vernieuwen

  Website na 3-5 jaar vernieuwen

  Ben je al een tijdje de trotse eigenaar van een goede website? Dan heb ik een nieuwtje voor je: Een website moet eigenlijk om de 3 tot maximaal 5 jaar vernieuwd worden. Ik ga er vanuit dat je website destijds wel door een kundige webdesigner gemaakt is, daar heeft het...

  Lees meer
  Je vindbaarheid verbeteren

  Je vindbaarheid verbeteren

  Eigenlijk is je vindbaarheid het allerbelangrijkste. Je kunt nog zo'n mooie website hebben, maar als je hij niet vindbaar is ben je nog nergens. Ook is het meestal heel vaag en grijs gebied om je vindbaarheid te verhogen. Ik hoor heel vaak: "Mijn website is slecht...

  Lees meer

  Veelgestelde vragen

  Welke website functionalteiten zijn er nog meer?

  L
  K

  Bij meer complexe websites zit meestal een van onderstaande extra functies:

  • Bookingssysteem voor vakantiehuizen, restaurants of vergaderzalen
  • Ledensysteem. Voor clubs en verenigingen.
  • Community of forum
  • Online leeromgeving
  • Allerlei soorten formulieren of calculators
  • Etc

  Hoe word mijn website of webshop beter vindbaar na lancering?

  L
  K
  Ik meld je website aan bij Google waardoor ik actief aangeef dat Google “langs kan komen” om je site te indexeren. Maar laten we voorop stellen dat het in de eerste plaats wat tijd kost voor je website goed vindbaar word in Google. Reken een maand of drie.

  Daarnaast zullen er één of meerdere dingen moeten gebeuren na lancering om naast je familie, vrienden en bekenden ook precies jouw doelgroep en ideale klant te bereiken. Over dit grote vraagstuk heb ik al eerder een blog geschreven welke je precies verteld wat er moet/kan gebeuren. Lees hem hier.

  Welke content-types zijn mogelijk op mijn website?

  L
  K

  Welk content-type op je website kan is natuurlijk volledig afhankelijk van je wensen, je branche/niche en je budget. Maar zo goed als alles is mogelijk. Hierbij een aantal voorbeelden:

  • Bloggen is bijna op elke website toepasbaar. Je toont hiermee je expertise, bied waarde aan je (potentiële) klanten en het is heel goed voor je positie in Google.
  • Evenementen. Voor als je bijvoorbeeld workshops, events of groepscoachingssessies biedt.
  • Portfolio-items. Om je gerealiseerde werk te tonen.
  • Recepten. Voor een voedingscoach of dieet deskundige.
  • Instructievideo’s. Als je online cursussen biedt of als handleiding voor je producten.
  • E-books.
  • Downloads.
  • Fotoalbum.

  Kan je ook helpen bij mijn bestaande website?

  L
  K

  Jazeker. Even afhankelijk van hoe tevreden je met de prestaties van je website bent kan ik je in allerlei opzichten helpen:

  • Website verhuizen naar andere hosting en/of domeinnaam
  • Website migreren van een ander systeem naar WordPress
  • Website restylen of herindelen
  • Ander theme, template of theme builder i.v.m. verouderd/niet langer ondersteund theme of framework
  • Onderhoudscontract (als het een WordPress website is)
  • SEO optimalisatie (als het een WordPress website is)

   

  Heb ik echt een website nodig?

  L
  K
  Ik denk dat iedere ondernemer inmiddels wel weet wat de meerwaarde van een website is. Toch hoor ik ook wel eens tegengeluiden. Ze denken het af te kunnen met hun social media profiel. Voor de volledigheid heb ik de voordelen van een eigen, professionele website in dit blog even op een rijtje gezet.

  Hebben jullie ook onderhoudscontracten?

  L
  K

  Jazeker, voor elk wat wils. Ik raad zeker aan een af te sluiten, maar wil je niets verplichten.

   

  Wat zijn de kosten?

  L
  K

  Dit is helaas van te voren niet concreet aan te geven. Alles is maatwerk en afhankelijk van allerlei factoren. Je kunt uiteraard wel altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Vraag een gratis QuickScan aan

  Vul dit formulier in en je ontvangt van mij een analyse van je huidige website in duidelijke taal (geen vaktaal dus)!

  Ik check je website o.a. op: professionaliteit, kleurgebruik, taalgebruik, beeldgebruik, gebruikservaring (UX), Call-to-actions, actualiteit, contactinformatie, SEO prestaties, snelheid

  Bedankt, je ontvangt de analyse binnen 5 werkdagen in je mail

  × Kan ik je helpen?